CAN TANEMİ ZİYARETE HOŞGELDİNİZ

bakın selen duru ne kadar büyümüş, neler öğrenmiş, ilk yılını nasıl geçiriyor.

iyi eğlenceler

SELEN DURU BUDAK

TÜM SEVDİKLERİMİN HEP YANIMDA OLMASI DİLEĞİ İLE

Canım Kızımın Saçları Bağlanıyor Artık :)))

17 Ocak 2010 Pazar

Soyağacım ve Doğduğumda Benimle İlgili Düşünceleri

Annem Sevilay Tunç Budak
Nasıl anlatsam varlığını bilmemki... minicik ellerini, o masum yüzünü, huzur dolu gülümsemeni... hoşgeldin hayatıma bebeğim. canım kızım her geçen gün dahada büyüyorsun kalbimde, kendinle birlikte. her geçen gün daha fazla giriyorsun hayatıma hoşgeldin bebeğim. iyiki geldin. uyurken seyrettim seni. pamuklara sarmalamak geldi içimden. cennet kokunu soludum içime huzur doldum. hoşgeldin bebeğim. bundan sonra omuz omuza vereceğiz, hayatın zor yükünü birlikte göğüsleyeceğiz, birlikte fırtınalara karşı geleceğiz, güneşin, karın tadını birlikte çıkaracağız, kahkahaları birlikte atacağız. seni seviyorum bebeğim sevgini ta içimde hissediyorum. canım kızım hoşgeldin hayatıma.

Babam Taşkın Budak
Seni hastane odasında ilk gördüğümde çok heycanlandım. kalbim deli gibi çarpıyordu. ben baba olmuştum. çok mutluydum. bana benziyordun:) seni seviyorum bebeğim sebepsiz ve karşılıksız. hayatımızın ışığı, günlerimizin anlamı oldun. hoşgeldin canım kızım.iyiki geldin bizi çok mutlu ettin. hayatının sonuna kadar sağlıklı sıhhatli ve mutluluk içerisinde bir ömür diliyorum. seni çok seviyorum.

Babannem Hafize Budak
Aramıza hoşgeldin bitanem. Allahımızın bugününe binlerce şükürler olsun. seni kucağımıza almak öpüp sevmek çok güzel bir duygu. seni çok seviyorum. kız ben senin canını yerim. CAAAAN. seni çok seviyorum babannesinin bitanesi. 03.05.2009

Dedem Tahsin Budak
Bugün bizim en mutlu günümüz. Ailemize canımızdan kanımızdan bir gül kadar güzel kızımızın katılması bize tarifi mümkün olmayan bir mutluluğu yaşatıyor. Allahın bütün günlerimizi hep böyle mutlu ve daim kılmasını diliyorum. Aramıza hoşgeldin canım kızım sevgimize sevgi kattın. seni çok seviyor kucak dolusu öpüyorum.03.05.2009

Annannem Seyhan Tunç
Selen durum iyiki doğdun yavrum. allah sana uzun ömürler, bol şanslar, hayırlı günler, mutlu yıllar nasip etsin. iyi saatlerde büyü, yürü yavrum. seni çok seviyorum yavrum benim kucak dolusu öpüyorum.

Dedem Hasan Tunç
Sevgili torunum selen duru aramıza hoşgeldin. gelmen mubarek olsun. evimize huzur getirdin. bizleri neşelendirdin, mutlu ettin, çok sevindirdin. sana uzun ömürler diliyorum. çok öpüyorum. seni seviyorum yavrum.

Halam Figen Bayrakcı
Canım yeğenim aramıza katılacağın haberini aldığımda çok mutlu oldum. ve aramızdasın. anlatılamaz bir duygu bu halalık duygusu. seni çok seviyorum. dilerimki hayatımızın ileriki yıllarını hep birlikte geçiririz. sana uzun ömürler diliyorum halacım öpüyorum seni kocaman.

Kuzenlerim Zeren Ece Ablam ve Nazar Ablam
Selen duru sen çok güzelsin. Seni seviyoruz. çok öpüyoruz.

Teyzem Gülüzar Tunç Avcı
Canım Canım Canım, ben teyze oldum sen hoşgeldin. adını duru koyduk. hayatında adın gibi güzel ve duru olsun. bize mutluluk getirdin, neşe getirdin. canımın içi seni özlemle bekledik, sevinçle karşıladık. çok tatlısın bitanem. geldiğin günden beri gönlüme taht kurdun. seni çok ama çok sevdim. aramıza hoşgeldin sağlıklı, mutlu, neşeli, başarılı, uzun ömürler diliyorum. 05.05.2009

Yengem Cennet Tunç
Selen duru aramıza hoş geldin. Allah sana uzun ömürler versin seni çok seviyoruz.

Dayım Cemalettin Tunç
Aramıza hoşgeldin durucum. seni çok seviyoruz.

Kuzenlerim Umut Başar Abim, Şirin Başak Ablam ve Ege Arca Abim
Duru çok küçüksün. seni çok seviyorum. büyüde seninle oynayalım, gülelim, eğlenelim.

Dayım Hüseyin Tunç
Sevgili Durucuğum. hoşgeldin hayatımıza. ne kadar tatlısın sen öyle. bizi çok mutlu ettin. sağlıklı, mutlu dolu ve de huzurlu, annen ve babanla birlikte nice mutlu yıllar, uzun ömürler dilerim sana.

Yengem Filiz Tekpınar Tunç
Güzel Duru hoşgeldin. seni çok bekledik heyecanla.iyiki geldin. mutlu, huzurlu, sağlıklı, sevgi dolu bir yaşam diliyorum annen, baban ve tüm sevdiklerinle.